Trabzonspor’un Yusuf ve Abdülkadir Planı!

Trabzonspor, son 2 sezondur gösterdiği performansla takımın değişilmez oyuncuları arasına giren iki genç yıldızı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e önemli sorumluluklar yükleyecek.

01.01.2019-15:37 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-15:29) Trabzonspor’un Yusuf ve Abdülkadir Planı!

Bordo mavili ekip, Yusuf ve Abdülkadir’den hem altyapıdan gelen gençlere yardım etmesi için yol göstermesini isteyecek hem de ikiliyi Trabzonspor’un marka yüzü olarak kullanacak.

Devre arası için yapılacak kampın ardından A takım kadrosunda altyapıdan gelen en az 10 oyuncuya yer vererek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek isteyen bordo mavililer, bu yeni kadro planlaması sayesinde oyuncu ödemelerinde de ciddi bir tasarruf sağlayacak.

Yönetimin, bu yeni yapılanma döneminde, üç sezondur A takım formasını giyen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e önemli sorumluluklar vereceği öğrenildi. Bordo mavili yöneticilerin, ikiliden sık sık altyapıdan gelen futbolcularla bir araya gelerek gelişim süreçlerini, A takımda yaşanabilecek problemleri ve farklılıkları anlatmasını isteyeceği kaydedildi.

Yusuf ve Abdülkadir’i aynı zamanda marka yüzü olarak kullanmayı hedefleyen Trabzonspor, A takım kadrosunda yer alan diğer gençler Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır'ı da aktif olarak bu konuda değerlendirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal