Trabzonspor’un Stoperi Bundesliga’dan!

Stoper arayışlarına hız veren Trabzonspor, Bundesliga takımlarından Hoffenheim forması giyen Ermin Bicakcic’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

30.06.2018-13:14 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-13:12) Trabzonspor’un Stoperi Bundesliga’dan!

Fransız Damien Da Silva ile anlaşma sağlayamayan ve stoper transferi için girişimlerini hızlandıran bordo mavili yönetim, aradığı oyuncuyu Bundesliga’da buldu.

Karadeniz ekibi, Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da oynayan Ermin Bicakcic'i renklerine bağlamak için Hoffenheim'la temasa geçti ve Alman yöneticilerden olumlu yanıt aldı.

Fırtına, Uğur Demirok ve Durica ile yollarını ayırmasının ardından Fransız stoper Da Silva’yı Trabzon’a getirtmiş fakat anlaşma sağlayamamıştı. Rotasını Almanya’ya çeviren bordo mavili yetkililer, Hoffenheim forması giyen Boşnak stoper Ermin Bicakcic’in kadroya katmak için kolları sıvadı.

Bosna-Hersekli stoperi satış opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Trabzonsporlu idareciler, ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. 28 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz sezon takımıyla 13 karşılaşmaya çıktı.

Hoffenheim yöneticilerinin, yapılan bu teklife ‘evet’ demek üzere olduğu öğrenilirken, teknik direktör Ünal Karaman’ın da Bicakcic’i kadroda görmeyi çok istediği belirtildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kısa süre içerisinde Boşnak oyuncunun transferini noktalamak adına Almanya’ya gideceği gelen haberler arasında…

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal