Trabzonspor’dan Jose Sosa Açıklaması! Teklif Var Mı?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, son günlerde adı transfer gündeminden düşmeyen Arjantinli yıldız Jose Sosa hakkında konuştu.

01.06.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-10:13) Trabzonspor’dan Jose Sosa Açıklaması! Teklif Var Mı?

Asbaşkan Hacısalihoğlu, bu transfer döneminde yıldız oyuncuları değil, takım anlayışı içinde olan futbolcuları kadrolarına katacaklarını vurgularken, Arjantinli yıldız Sosa için kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını açıkladı.

Tecrübeli oyuncunun Medipol Başakşehir'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine ise Hacısalihoğlu, "Futbolcuların, menajerlerin bu yönde çalışmaları mevcut. Takımın mali yönden yaşadığı sıkıntılar da belli. Yapılan bu çalışmaları Trabzonspor'a öneri şeklinde getirmeye çalışıyorlar. Henüz bize resmi olarak gelmiş bir teklif bulunmuyor. Yurt içi ve yurt dışı mutlaka bir çalışma sürüyordur ancak kulübe gelen resmi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Bu sezon bordo mavili formayla Spor Toto Süper Lig’de 25 karşılaşmada forma giyen Arjantinli oyuncu, bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken 3 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal