Trabzonspor'da Novak ve Ibanez Sakatlandı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacağı maç için hazırlanmaya başladı.

20.02.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-09:09) Trabzonspor'da Novak ve Ibanez Sakatlandı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacağı maç için hazırlanmaya başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen antrenmanı teknik direktör Ünal Karaman yönetiyor. Antrenmana sakatlıkları bulunan Onazi, Pereira, Amiri ile Abdülkadir Ömür katılamadı.

Sol ayak parmağındaki sakatlıktan sonra takımla beraber çalışmalarına devam eden sol bek oyuncusu Filip Novak, çift kale maç sırasında Rodallega ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı.

Bu defa sağ ayağından sakatlık meydana gelen Çek oyuncu, teknik direktör Ünal Karaman ile bir süre konuştuktan sonra antrenman sahasından çıktı. Novak'ın sakatlığının ciddi bir durum olmadığı, kısa bir tedavi gördükten sonra takımla çalışmaları sürdüreceği belirtildi.

Bunun yanında takımdaki bir diğer sol bek oyuncusu Luis Ibanez de ikili mücadelenin ardından yaşadığı sakatlıktan dolayı antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Diğer taraftan bordo mavililerde altyapıdan kadroya alınan ve bir süredir A takım ile antrenman yapan genç oyuncular Berkay Sefa Kara, Kerem Baykuş, Koray Kılınç, Behlül Aydın ile Oğuzhan Açıl tekrardan altyapıya gönderildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal