Trabzonspor'a En Büyük Destek Taraftarı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Malatyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, evinde 3 puanı almayı başardı. Bordo-mavililer, taraftarında desteği ile Avrupa yolunda emin adımlarla ilerliyor.

22.04.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-09:39) Trabzonspor'a En Büyük Destek Taraftarı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Malatyaspor'u evinde 2-1 yenen Karadeniz ekibi, evinde taraftarıyla adeta fark yaratıyor.

Sahasında geriye düştüğü son 3 maçta müthiş geri dönüşlere imza atan Trabzonspor'da taraftarların takıma çok destek olduğunu dile getiren teknik direktör Ünal Karaman, 'En büyük tedirginliğimiz enerjimizin taraftara geçip geçmeyeceği olmuştu. Ancak onlar bizi anladılar ve biz bu yüzden çok mutluyuz' şeklinde konuştu.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, üst üste alınan 5 galibiyetin mutluluğu yaşarken, şunları söyledi: 'Her galibiyet moralimizi yükseltiyor. Çünkü çok ciddi sıkıntılarla uğraşıyoruz. Her gün yeni bir probleme uyanırken gelen puanlar bize güç oluyor.

Bu yolda beraber yürüdüğüm insanları asla unutmayacağım. Birlikte yol değil kader ortaklığı yaptık. Bundan sonra da beraber güzel yollarda yürümek için mesai harcıyoruz.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal