Trabzonspor’a Dev Santrfor!

Transferde bonservisi elinde bulunan ya da uygun bir bonservisi olan isimlere yönelen Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi.

13.06.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-12:00) Trabzonspor’a Dev Santrfor!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve bu sezon ‘kemer sıkma’ politikası uygulama kararı alan Trabzonspor’da hedef kadrodaki maliyetli futbolcuları elden çıkararak bonservisi olmayan veya makul transfer ücretleri bulunan oyuncuları kadroya katmak…

Bordo mavili yönetim sözleşmesi biten Dame Ndoye ile sözleşme yenilemezken, Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega ile de yolları ayıracak.

Bu iki forvetin takımdan ayrılmasıyla kadrosunda golcü olarak bir tek Burak Yılmaz kalacak Karadeniz temsilcisi, santrfor arayışlarına başladı. Burak Yılmaz’a alternatif arayan bordo mavili ekipte gündeme Mehmet Batdal geldi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın Mehmet Batdal’ı alternatif olarak kadroya dahil etmek istediği öğrenildi.  

BONSERVİSİ ELİNDE

Geçen sezonun ikinci devresinde kiralık olarak Osmanlıspor forması giyen ve Medipol Başakşehir ile kontratı sona eren 32 yaşındaki santrforla temasa geçildiği ve görüşmelerin oldukça pozitif geçtiği belirtildi.

Bonservisi elinde bulunan 1.96’lık golcünün, Temmuz ayına kadar kendisini bordo mavili renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal