Trabzon Yerel Basınında Fenerbahçe Galibiyetinin Yansımaları!

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor’un evinde Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmesi, Trabzon yerel basınında büyük coşkuyla karşılandı.

26.11.2018-11:55 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-11:52) Trabzon Yerel Basınında Fenerbahçe Galibiyetinin Yansımaları!

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 13. Hafta karşılaşmasında konuk ettiği Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği müsabakanın ardından Trabzon yerel basını, bordo mavili ekibi övgü yağmuruna tuttu.

Karadeniz Gazetesi, ilk sayfasında Trabzonspor'un karşılaşma öncesinde çektirdiği takım fotoğrafında her futbolcunun başına taç yerleştirerek, "Baş tacısınız." başlığına yer verdi. Gazete, son sayfasında ise, "Tarih sizi kahramanlar olarak yazacak. Bu zaferin tarifi imkansız. Öyle mutluyuz ki!" cümlelerini kullandı.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, "8 yıllık hasret sona erdi, Fener söndü. Büyüksün Trabzon." Başlığı ile Trabzonspor'un derbiden başı dik çıktığını belirtti.

Taka Gazetesi, "Bol Sosalu çok tatlı." başlığıyla, maçın ikinci golünü kaydeden Trabzonspor’un yeni kaptanı Arjantinli Jose Sosa'nın performansını överek "Kaptan dümene geçti, Trabzonspor'u Fenerbahçe karşısında 18 karşılaşmanın ardından Akyazı'da zafere taşıdı." değerlendirmesinde bulundu.

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi de ilk sayfasında yer verdiği haberde, "Eze eze gelen zafer." başlığını kullanırken, "Önce Galatasaray, sonra Fener, aslında İstanbul'a mesaj çok net. Bundan sonra size uyku yok!" denildi.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise ilk sayfasından okuyucularına duyurduğu haberde, "Fener'i ezdik geçtik." başlığı sonrasında, "Akyazı'yı Fener'e dar ettik. Fenerbahçe'yi sahadan sildik. 8-1 bitecek karşılaşmayı Novak ve Sosa'nın muhteşem golleriyle 2-1 kazandık." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal