Toure’nin Menajerinden Galatasaray İddialarına Yanıt!

Geride bıraktığımız sezonda Manchester City ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan ancak takımıyla olan kontratını uzatmayan Yaya Toure’nin Galatasaray’a transfer olacağı iddialarına menajerinden yanıt geldi.

31.05.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-11:44) Toure’nin Menajerinden Galatasaray İddialarına Yanıt!

Fildişi Sahilli yıldız Yaya Toure’nin menajeri, adı son günlerde Galatasaray’la anılan oyuncusunun transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile olan sözleşmesi biten ve sözleşme yenilemeyen tecrübeli orta saha oyuncusu Toure'nin menajeri, yıldız futbolcunun Türkiye'ye transfer olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Galatasaray ile görüşmelerde bulunduğu ve sarı kırmızılı takımdan yıllık 5.5 milyon Euro istediği öne sürülen Yaya Toure’nin menajeri Dimitri Seluk konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz sezon sonunda da bu dedikodular ortaya çıkmıştı. O dönem size 'Yaya Toure'nin Türkiye'ye transfer olma ihtimali % 0 demiştim. Şimdi de şunu söyleyebilirim; Yaya Toure gelecek sezon mutlaka Premier Lig'de forma giyecek. Başka bir ligi düşünmüyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal