Tjk Yarış Programı Tahminleri (15 Ocak Salı Adana)

15 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda koşulacak 7 koşulu bir program bizleri bekliyor. Biz de sizler adına 2. koşudan itibaren başlayacak altılı ganyan için tahminlerde bulunduk.

14.01.2019-17:11 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-17:09) Tjk Yarış Programı Tahminleri (15 Ocak Salı Adana)

Altılı ganyan tutkunları, 15 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda koşulacak yarış için tahminlerde bulunuyor ve farklı yorumcuların tüyolarından faydalanmak istiyor. Biz de 15 Ocak 2019 Salı günü yapılacak 7 koşulu Adana yarışlarını değerlendirdik.

İşte Adana Yeşiloba yarışları için altılı ganyan tahminimiz:

1. ayak: İlk ayakta koşunun favorisi olarak gösterilen Çelikkardeşler ile Şanlıurfa’daki son koşusunda etkisiz kalan ancak kalitesine güvendiğim Doğanşah arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacağını düşünüyorum. Tahminim (3-6)

2. Ayak: Bu koşunun, galoplarında gösterdiği başarı ile formda görünen Alperbey ile son yarışında favori olan ancak Alperbey’in 1 boy gerisinde 3. olan Behzatbey arasında geçeceği düşüncesindeyim.

Tahminim (2-6)

3. Ayak: Son yarışında starttan geç çıkan ve sonlardaki müthiş sprinti ile 2.’lik kazanan Altınbaşak herkesin favorisi konumunda… Altınbaşak’ın yanına ise son yarışlarında istikrarlı bir görüntü çizen Güzide Zeynebim’i eklemenizi öneriyorum. Tahminim (2-4)  

4. Ayak: Bu ayakta iki safkanın yeterli olacağı kanaatindeyim. Bu isimler 5 numaralı Arrow ve  deneyimli jokeyiyle 2 numaralı Nobel Princess. Tahminim (5-2)

5. Ayak: Zor bir koşu olacağını düşündüğüm bu koşuda hafif kilosuyla avantajlı görünen Aga Osman ve deneyimli jokeyi Müslüm Çelik’le fark yaratabilecek Splendor arasında kıyasıya bir mücadele olabilir. Tahminim (6-4)

6. Ayak: Altılı ganyandaki en çok safkanın yer aldığı son koşuda ise 9 numaralı Pancmahal, 10 numaralı Roermond, 14 numaralı Yoldaşkaya ve usta jokey Özcan Yıldırım faktörüyle 7 numaralı Kalamendo’yu şanslı görüyorum. Tahminim (9-10-14-7)

Herkese bol kazançlar, iyi şanslar diliyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal