TFF’den Berke Özer İçin Fenerbahçe’ye Teşekkür!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 19 Yaş Altı Milli Takımı formasıyla UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu karşılaşmalarında üstün performans sergileyen Fenerbahçe'nin genç eldiveni Berke Özer için sarı lacivertli ekibe teşekkür yazısı gönderdi.

23.11.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-10:48) TFF’den Berke Özer İçin Fenerbahçe’ye Teşekkür!

TFF, Berke Özer’in U19 Milli Takımı formasıyla Avrupa Şampiyonası Eleme Turu müsabakalarında gösterdiği üstün performanstan dolayı Fenerbahçe’ye teşekkür yazısı yolladı.

U19 Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer ile Futbol Gelişim Direktörü Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'ın imzası bulunan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"FENERBAHÇE A.Ş. KULÜBÜ BAŞKANLIĞI’NA,

Futbolcularınızdan Berke Özer, Milli Takımımızın 2018-2019 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu’nda grubunu zirvede bitirmesinde üstün performansı ve başarısı dolayısıyla önemli katkı sağlamış ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Futbolcuların gelişimine katkıda bulunan kulübünüze ve gerek saha içi, gerek saha dışı davranışlarıyla örnek bir biçimde milli formaya hizmet eden futbolcunuza teşekkür eder, kulübünüze ve oyuncunuza başarılar dileriz.

Saygılarımızla,"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal