Terim: Kupalardan Birini Aldık, İkincisini Almamamız İçin Bir Neden Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kupa haftasında, hedefledikleri kupadan birini kazandıklarını söyleyerek, "Allah nasip ederse ikincisini de almamamız için hiçbir neden yok" ifadesinde bulundu.

16.05.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-14:07)

Akhisarspor maçını kazanarak elde ettikleri kupayı cumhuriyet şehri Sivas'ta almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Terim, ligde pazar günü Medipol Başakşehir ile yapacakları maça ilişkin şu şekilde konuştu:

"Hangi sonuçların neye mal olacağı, hangi sonuçların ne getireceği çok açık. 50-55 bin kişiyle Galatasaray takımı kazanmak için oynayacaktır. Biz her rakibimize saygı duyuyoruz. Hiçbir rakibimizle ilgili herhangi bir şey söylemiyoruz. İnşallah hem güzel maç olur hem de bizim galibiyetimizle biter. Biz bu hafta 2 kupa haftası olabilir demiştik. Bir tanesini aldık Allah'a şükür, Allah nasip ederse ikincisini de almamamız için hiçbir sebep yok. Tabii ki zor maç, kolay değil ama her maç zor. Ben takımıma da oyuncularıma da her türlü etkene de güveniyorum."

''FEGHOULI İYİ BİR PROFESYONEL'  

Terim, Feghouli'nin performansının sorulduğunda  "İyi bir profesyonel, iyi bir aile reisi. Bu sene diyaloğumuz, yaklaşımımız, onun çabası, onun isteği ve gayreti... Taktiksel manada bizim için önemli bir oyuncu. Çok yoruldu tam biterken golü de attı. Galatasaray'ın sisteminde taktiksel anlayışında her işi yapabilecek oyunculardan, yeter ki güçlü ve diri olsun. Çok memnumum bu yıl. Belhanda ile bu sene ikisi özel ilgi alanımızdaydı, onlar da biz de mutluyuz. Daha da iyi işler yapmalılar." sözlerini aktardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal