Tecrübeli Teknik Adam Derbi'yi Yorumladı: 'Lig karışabilir!'

En son TFF 1. Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ün teknik hocası olan Giray Bulak Beşiktaş Trabzonspor derbisini yorumadı.

22.02.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:19) Tecrübeli Teknik Adam Derbi'yi Yorumladı: 'Lig karışabilir!'
Giray Bulak, Beşiktaş-Trabzonspor derbisi öncesi basın mensuplarına özel yorumlar yaptı. Beşiktaş'ın azda olsa avantajlı olduğunu söyleyen Bulak, "Eğer Beşiktaş galip gelirse bundan sonraki süreçte lig tekrar karışabilir" dedi.

Trabzonspor'un en büyük artısının file bekçisi ve golcüsü olduğunu dile getiren Giray Bulak, "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz gibi bir santrforu olmasına rağmen iyi olmayan bir kalecisi var. Trbzonspor'un çok bilinene ve formda bir kadrosu var. Trabzonspor'un gol yemeden oyunun başında gol atan bir yapısı var. Beşiktaş'ın avantajı ise kendi sahasında oynaması ve seyircisinin olması. Beşiktaş eğer iyi sonu alırsa 'ligde ben de varım' diyebilecek." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın biraz avantajlı olduğunu belirten Giray Bulak, "Eğer bu maçı Beşiktaş kazanırsa ve ligin 26. haftasında oynayacakları Galatasaray maçında da galibiyet alabilirse lig yeniden karışabilir" diyerek konuşmasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal