Tarkan Serbest’ten Süper Lig Sinyali!

A Milli Takım’ın hazırlık maçları kapsamında aday kadroda yer alan Tarkan Serbest, A Milli Takım ve transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

26.05.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-11:54) Tarkan Serbest’ten Süper Lig Sinyali!

Avusturya takımlarından Austria Wien'de forma giyen 24 yaşındaki Tarkan Serbest, A Milli Takım kampındaki son durum ve kendisiyle ilgili transfer haberleri hakkında konuştu. Zira, gurbetçi oyuncunun adı, başta Beşiktaş olmak üzere bazı Spor Toto Süper Lig ekipleriyle anılıyor.

“MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAK BÜYÜK GURUR”

A Milli Takıma çağrılması ve kamp ortamı hakkında değerlendirmelerde bulunan genç oyuncu, "Bugün çalışmalarımızın 3. günü. Her şey gayet yolunda… İlk kez buradayım ve bu benim adıma büyük bir gurur. Büyük oyuncularla birlikte çalışıyorum. Yani her şey süper gidiyor" dedi.

“HERHANGİ BİR TEKLİF ALMADIM”

Yaz transfer dönemine girilirken henüz hiçbir Süper Lig ekibinden teklif almadığını belirten Serbest, "Henüz kesin bir şey yok. Takımlarla görüşmede de bulunmadım. İlk olarak 2 haftalık Milli Takım kampını iyi değerlendirmek istiyorum. Daha sonrasında neler olacağına bakarız. Herhangi bir teklif almadım" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG’DE OYNAMAK İSTİYORUM

Süper Lig'de oynaması halinde çok mutlu olacağını vurgulayan Serbest, "Süper Lig'i yakından takip ediyorum. Tüm takımlar iyi. Hedefim her zaman Süper Lig'de forma giymekti. Hedefim Spor Toto Süper Lig'in büyük takımlarından birinde oynamak. İnşallah bu hedefimi gerçekleştiririm" yorumunu yaptı.

KONYASPOR’DAN TEKLİF ALMIŞTIM

Anadolu takımlarının yapacağı tekliflere kapısının açık olduğunu söyleyen 24 yaşındaki oyuncu "Tabii ki Anadolu kulüplerinde de forma giyerim. Spor Toto Süper Lig iyi bir lig ve 2 takım Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor, Avrupa'da oynuyor. 6 ay önce de Atiker Konyaspor'dan bir teklif gelmişti fakat takımım Austria Wien, önerilen bonservis bedelini yeterli bulmadı. Bakalım bu transfer döneminde ne olacak" ifadelerini kullandı.

Başarılı orta saha oyuncusu Tarkan Serbest, bu sene Spor Toto Süper Lig'de forma giyecek misin sorusunu ise "Olabilir" şeklinde yanıtladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal