Süper Lig’in Devlerinden Alperen Uysal’a Kanca!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’un 24 yaşındaki kalecisi Alperen Uysal’a Süper Lig’in devleri kanca attı.

10.10.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-13:52) Süper Lig’in Devlerinden Alperen Uysal’a Kanca!

İstanbulspor’da forma giyen Alperen Uysal, sezon başından bu yana gösterdiği performansla, Spor Toto Süper Lig’in büyük takımlarının dikkatini çekmiş durumda…

Kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan Alperen Uysal'ı takip eden takımlar arasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük takımlar yer alıyor. Ayrıca son dönemde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Alperen’in A Milli Takım kurmayları tarafından da yakından takip edildiği öğrenildi.

İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Altınordu’ya konuk olduğu karşılaşmanın son bölümünde attığı golle 1 puan kazanırken, 1 puandan ziyade sarı siyahlı ekibin 24 yaşındaki eldiveni Alperen Uysal’ın performansı sevindirdi.

Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Alperen, kaleci arayışında olan Spor Toto Süper Lig'in dev kulüplerinin listesine girmeyi başardı. Transfer döneminde İspanyol kalecisi Fabri’yi Fulham’a satan Beşiktaş, deneyimli eldivenin yerini Alperen Uysal ile doldurmak istese de 24 yaşındaki kaleci İstanbulspor’da kalmıştı.

Alperen Uysal’ı gelecek sezon kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ın bu transferdeki rakipleri ise Fenerbahçe ve Trabzonspor… İki büyük kulübün de Alperen’i renklerine bağlamak için mücadele ettiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal