Sumudica: "Sergen Yalçın Atmosferi Değiştirdi"

Gaziantep FK'nın Teknik Hocası Sumudica, Beşiktaş maçından önce yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'nın Beşiktaş'ta bir hava değişikliği yarattığını belirtti.

05.02.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-17:03) Sumudica: "Sergen Yalçın Atmosferi Değiştirdi"
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Adamı Marius Sumudica, Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmalarında 8 Şubat Cumartesi günü rakip sahada Beşiktaş ile gerçekleştirecekleri mücadelede maçta puan ya da puanlar almayı planladıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlıların efsane adamlarından biri olduğunu belirten Sumudica, "Sergen Yalçın eminim bir ambiyans değişikliği yaratmıştır takım içerisinde. Benim için önemli değil, sahaya rakibimiz kim olursa olsun puan ve puanlar için çıkıyoruz. Ancak rakibimiz favori gösteriliyor, umarım sonuç bizim istediğimiz gibi olur." dedi.

Elde ettikleri iyi sonuçların ardından tribüne gelen seyirci sayısında artış olduğunu belirten Sumudica, "İlk göreve başladığım zaman 3 bin civarında taraftar vardı. Aldığımız galibiyetleri şehre, taraftara, takımımın oyuncularına armağan ediyorum. Umarım gelecek sene devam ederiz, burada güzel işler başarırız." sözleriyle konuşmasını tamamladı

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal