Spor Toto Süper Lig 22. Hafta: Fenerbahçe - Atiker Konyaspor / Maç Önü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor'u ağırlayacak.

16.02.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-11:36) Spor Toto Süper Lig 22. Hafta: Fenerbahçe - Atiker Konyaspor / Maç Önü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında Atiker Konyaspor’u misafir edecek. Sarı-lacivertli takım, rakibini mağlup ederek tekrardan çıkışa geçmek niyetinde.

Süper Lig'de iç sahada peş peşe Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe maçlarında galibiyet alan Fenerbahçe, deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'a 1-0 mağlup olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Kadıköy'de Rus takımı Zenit’i 1-0 skorla geçen sarı-lacivertliler, sahasındaki galibiyet serisini Atiker Konyaspor mücadelesinde de devam ettirmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal önderliğindeki Fenerbahçe, haftaya 23 puanla 14. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de son 6 maçında hiç yenilgi almayan teknik direktör Aykut Kocaman liderliğindeki Atiker Konyaspor ise 33 puanla 6. sırada.

FENERBAHÇE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor maçına 4 eksik futbolcuyla çıkacak.

Ligde İstikbal Mobilya Kayserispor mücadelesinde ilk 11'de oynayan Mauricio Isla, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan ve Roberto Soldado, Konya maçında sahaya çıkmayacak..

Karşılaşmadan önce Soldado ve Tolgay kırmızı kart, Isla ise sarı karttan dolayı cezalıyken, Mehmet Ekici de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde İsmail Köybaşı, Andre Ayew, Eljif Elmas ve Roman Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu isimler Atiker Konyaspor maçında sarı kart görmesi halinde Beşiktaş maçında oynayamayacak.

TARAFTARDAN PROTESTO 

Sarı-lacivertli taraftarlar, hakem kararlarını protesto etmek amacıyla karşılaşma öncesinde yürüyüş düzenleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulunu protesto etmek için gerçekleştirilecek olan yürüyüş, saat 15.00'te başlayacak.

Protesto yürüyüşü, Bağdat Caddesi'ndeki Göztepe Parkı'ndan Ülker Stadı'nda kadar sürecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal