Spor Toto 1. Lig’den Fransa Ligue 1’e Transfer Oldu!

Spor Toto 1. Lig takımlarından İstanbulspor'un milli oyuncusu Mehmet Zeki Çelik, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’e takımına transfer oldu.

09.07.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-09:50) Spor Toto 1. Lig’den Fransa Ligue 1’e Transfer Oldu!

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille, İstanbulspor’da forma giyen 21 yaşındaki Mehmez Zeki Çelik’i renklerine bağladı.

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada 21 yaşındaki sağ bek ile Fransız ekibinin 5 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Sarıalioğlu, genç oyuncunun transferinin Türk futbolu için önemli bir transfer olduğunu vurgulayarak, "Alacağımız bonservis bedelinden daha da önemlisi Spor Toto 1. Lig'den Fransa'ya transfer yapılması. Alacağımız bonservis ücretinin yarısı Bursaspor'un. Kontratının bir örneğini süresi içinde Bursaspor'a bildireceğiz. Gerek görmeleri halinde kendileri transfer ücretine ilişkin açıklamada bulunur. Bizim için önemli olan şey, Zeki gibi gençlerin İstanbulspor'u tercih etmesi. A milli ve ümit milli takımda forma giyen oyuncularımız mevcut. Artık daha da dikkatle izleneceğiz. İnşallah bu bir örnek olur ve genç futbolcular İstanbulspor'u tercih eder." ifadelerini kullandı.

Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki Çelik, 2016-2017 sezonu başında İstanbulspor'un yolunu tuttu. Genç sağ bek, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı futbolla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından aday kadroya çağrıldı. Mehmet Zeki, Türkiye'nin geçtiğimiz ay Rusya ile oynadığı hazırlık maçında da süre aldı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal