Sörlöth: 'İlk Geldiğim Gün Fenerbahçe'yi Anlatmışlardı'

Norveç televizyonu Alexander Sörloth için 'Kuzeyin Kralı' adında bir program gerçekleştirirken Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması için Trabzon'a geldi ve Sörloth ile bir röportaj yaptı.

03.02.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-17:27) Sörlöth: 'İlk Geldiğim Gün Fenerbahçe'yi Anlatmışlardı'
Norveç'in TV 2 kanalı Trabzonspor'un forveti Alexander Sötloth ile röportaj gerçekleştirdi. Süper Lig'de rakip takımlara 16 gol atarak gol krallığının zirvesinde bulunan Sörloth, flaş açıklamalar yaptı.

İşte Alexander Sörloth'un Norveç kanalına yaptığı açıklamalar;

" 'Kuzeyin Kralı' bugüne kadar aldığım en iyi takma isim. Bundan dolayı çok mutluyum. Ayrıca böyle demeleri öz güvenimi de yükseltiyor.

Transfer olduktan sonra hemen birkaç gol attım. Ardından taraftarların ilgisini fark ettim. Bir gün televizyon almak için bir mağazaya girdim. Orada bulunan insanlar benimle selfie çektirmek istedi. Fotoğraflarını WhatsApp gruplarında paylaştılar. 15-20 dakika mağazada kaldım, bir çıktım ki dışarıda 50 kişi benimle fotoğraf çektirmeyi bekliyor.

Polisin yardımıyla arabaya binebildim. Kibar bir şekilde arabaya kadar eşlik etmek istediklerini söylediler. Güzel bir andı, insanlar fotoğrafını çekmek istiyor... Ancak insanların sayısı fazlalaşıyordu, polisin yardımına ihtiyacım vardı.

Eve çok zor gittim ama çok özel bir andı. İnsanların sizi sevmesi hoş bir şeydir. Böyle bir pozisyonda olmayı seviyorum.

Türkiye'de insanlar, Norveç'e göre biraz farklı. Burada insanlar size gelip selam veriyor ve sarılıyor! Herkes senle konuşmak istiyor. Çok iyi insanlar olduklarını düşünüyorum. Herkes gülüyor ve mutlu. Bu zamana kadar Türk insanı hakkında sadece iyi şeyler düşünüyorum.

Trabzonspor'a transfer olduğum gün bana Fenerbahçe maçının önemini anlatmışlardı. Sezonun en büyük savaşı demişlerdi. Maç içinde zaten stadyumdaki çılgınlığı hissedersiniz. Saha içinde gürültüden dolayı yanınızdakini bile zor duyarsınız.

Gol attıkça kendime olan güvenim artıyor. Her maçta gol atacakmışım gibi hissediyorum. O yüzden bugünlerde maça çıkmak çok zevkli oluyor.

Sörloth, Fenerbahçe'ye attığı golle Süper Lig'deki gol sayısını 16'ya çıkartmıştı..."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal