Soldado’nun Menajeri İstanbul’da! Yıldız Forvet Takımdan Ayrılıyor Mu?

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado’nun menajeri İstanbul’a geldi.

27.09.2018-14:00 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-13:56) Soldado’nun Menajeri İstanbul’da! Yıldız Forvet Takımdan Ayrılıyor Mu?
Fenerbahçe’nin İspanyol forveti Roberto Soldado’nun son günlerde sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damien Comolli ile problem yaşadığı öne sürülmüştü.

Bu sezon sarı lacivertli ekibin UEFA kadrosunda yer almayan Roberto Soldado ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli arasında kriz çıktığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü…

Bu haberler üzerine bir de Soldado’nun menajerinin İstanbul’a gelmesi olası bir ayrılığı gündeme getirdi… Suudi Arabistan’dan bir takımın 5 milyon euro bonservis önerdiği İspanyol golcünün menajeri İstanbul'a gelerek oyuncusu ile görüşmelerde bulundu.

Sarı lacivertli ekibin Soldado için Suudi Arabistan’dan bazı takımlarla görüşmeler gerçekleştirdiği fakat deneyimli oyuncunun takımdan ayrılmak istemediği belirtildi. Fenerbahçe yönetimi ise, Slimani ve Frey transferlerinin ardından forma şansı bulmakta zorlanan 33 yaşındaki oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal