Sneijder Galatasaray Taraftarlarını Heyecanlandırdı! Geri Mi Dönüyor?

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, sosyal medya üzerinden bir taraftarın yazdığı yoruma verdiği yanıtla sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

07.05.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-10:17) Sneijder Galatasaray Taraftarlarını Heyecanlandırdı! Geri Mi Dönüyor?

Galatasaray’ın eski oyuncusu Wesley Sneijder’in İstanbula gelişi sarı kırmızılı taraftarlarda heyecan yaratırken, Hollandalı yıldızın sarı kırmızılı bir taraftarın yaptığı yoruma verdiği cevap bu heyecanı ikiye katladı.

Bülent Uygun’un çalıştırdığı, Katar'ın Al Gharafa takımında forma giyen tecrübeli yıldız Wesley Sneijder geçtiğimiz gün İstanbul’a geldi. Deneyimli futbolcunun İstanbula’a gelişi dedikoduları da beraberinde getirirken, bunun üzerine Sneijder’in sosyal medya hesabına yapılan yoruma verdiği karşılık olayları daha da alevlendirdi.

Hollandalı yıldızı sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yağmuruna tutan taraftarlar, deneyimli oyuncuyu tekrar Galatasaray'a davet ettiler. Yıldız oyuncu da bu mesajlara kayıtsız kalmadı ve taraftarları coşturacak bir yanıt verdi.

Galatasaraylı bir taraftarın, “Wesley, seni çok özledik. Lütfen Galatasaray'a geri dön. Seni bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde sana ihtiyacımız var!” şeklindeki yorumuna Hollandalı yıldız oyuncunun, “Yakında arkadaşım...” şeklindeki yanıtı sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal