Sivasspor İstanbul'a Geleceği Uçağa Yıldırım Düştü

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor kafilesinin seyahat edeceği uçağa havada yıldırım çarpması sebebiyle ile uçuş ileri bir saate ertelendi.

14.03.2019-21:18 - (Son Güncelleme: 14.03.2019-20:50) Sivasspor İstanbul'a  Geleceği Uçağa Yıldırım Düştü

Sivasspor'un İstanbul'a uçacağı TK7375 sefer sayılı Anadolujet uçağına kent yakınlarında inişe geçtiği sırada yıldırım isabet etti.

YILDIRIM İSABET ETTİ

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayan Demir Grup Sivasspor kafilesi, saat 16.30'da gerçekleşecek olan uçuş için Nuri Demirağ Havaalanı'na geçti. Ancak İstanbul'dan gelen TK7375 sefer sayılı Anadolujet uçağına kent yakınlarında inişe geçtiği sırada yıldırım isabet etti.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'umuzu saat 16.30'da İstanbul'a taşıyacak uçak bir önceki seferde yaşanan teknik sorun nedeniyle rötar yaptı. Kafilemizin 21.00 - 22.00 saatleri arasında İstanbul'a uçması planlanmaktadır. Demir Grup Sivasspor'umuz kulüp tesislerimize döndü ve uçuş saatini bekliyor" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal