Sir Alex Ferguson Beyin Kanaması Geçirdi! (Sir Alex Ferguson Öldü Mü? Alex Ferguson'a Ne oldu, Sağlık Durumu?)

Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson öldü mü? Öğrenilene göre Sir Alex Ferguson beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Ferguson'un sağlık durumuyla alakalı henüz başka bilgi yok.

05.05.2018-21:59 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-22:16) Sir Alex Ferguson Beyin Kanaması Geçirdi! (Sir Alex Ferguson Öldü Mü? Alex Ferguson'a Ne oldu, Sağlık Durumu?)

Manchester United ve İngiliz futbolunun efsane isimlerinden Sir Alex Ferguson hastaneye kaldırıldı. Sir Alex Ferguson'un sağlık durumu nasıl? Alex Ferguson niçin hastaneye kaldırıldı? Son dakika İngiliz futbolunun önemli figürlerinden Sir Alex Ferguson'un hastaneye kaldırılmasıyla alakalı gelen haber spor kamuoyunda da büyük şok etkisi yarattı.

Sir Alex Ferguson öldü mü? (Sir Alex Ferguson'a ne oldu?)

Manchester United takımının ve aynı zamanda İngiliz futbolunun efsane figürlerinden Sir Alex Ferguson ile alakalı 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü gelen haber Avrupa basınında şok etkisi oluşturdu. 76 yaşındaki Sir Alex Ferguson hastaneye kaldırıldı. İngiliz gazeteci Robert Beasley'in aktardığına göre, Manchester United'ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Şimdilik Sir Alex Ferguson'un sağlık durumuyla alakalı yeni bir gelişme olmazken, 76 yaşındaki futbol adamının yoğun bakıma kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

OĞLU DA MAÇA ÇIKMADI

Öte yandan Sir Alex Ferguson'un oğlu Doncaster'ın hocalığını yapan Darren'in, Mirror'ın aktardığına göre ailevi problemler sebebiyle takımının maçına çıkmaması da İngiliz gazetecinin haberlerini doğrular nitelikte.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal