Simon Kjaer Fenerbahçe İçin İmzaya Geliyor!

Fenerbahçe, Simon Kjaer'in satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaştı. Kjaer'in önümüzdeki günlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

08.08.2019-09:38 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-09:34) Simon Kjaer Fenerbahçe İçin İmzaya Geliyor!

Fenerbahçe Simon Kjaer transferinde mutlu sona ulaştı.. Sevilla'da forma giyen eski oyuncusu ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler oyuncuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirerek sözleşme imzalatacak.

İki stoper, bir 6 numara alacağız

Başkan Ali Koç, "Fenerbahçe olarak bir iş bitmeden transferle ilgili hiçbir açıklama yapmıyoruz. Transferler yaptık ama daha da transfer yapacağız. Eksiklerimizi Audi Cup maçlarında gözlemledik. İki stoper, bir 6 numara alacağız. Hocamız ihtiyaç duyarsa bir transfer daha yapacağız. Bunlar yapmak istediklerimiz. Sınırlı cephaneniz olduğu zaman, FFP kıskacında olduğunuz zaman adımlarınızı dikkatli atmanız gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek

Fenerbahçe ligin başlamasına az bir süre kala stoper transferini tamamladı. En son Zanka'yı transfer eden ve bu oyuncunun yanına birini daha almak isteyen sarı lacivertliler eski oyuncusu Kjaer'i kiraladı. Sevilla ve Kjaer ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçeli yöneticiler oyuncuyu hafta sonuna kadar İstanbul'a getirerek resmi sözleşmeyi imzalatacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal