'Seviye Atlamaya Devam Ediyor'

Galatasaray Süper Lig 19. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Atiker Konyaspor’u 3-0’lık net bir skor ile mağlup etti.

27.01.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-12:29) 'Seviye Atlamaya Devam Ediyor'

Galatasaray Süper Lig 19. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Atiker Konyaspor’u 3-0’lık net bir skor ile mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Spor Yorumcusu Serkan Akcan, sarı kırmızılı takımın galibiyetini yorumladı.

İşte Serkan Akcan’ın maç değerlendirmesi:

Galatasaray için ligin ikinci yarısı bambaşka düzlemde ilerliyor. Emre Akbaba’nın, Belhanda’nın yerine takıma girişi, Ömer Bayram’ın olağanüstü gelişimi, Sarrachi’nin gelir gelmez sol beki kapatması ve Falcao’nun yükselen formuyla Fatih Terim oyun idealine her geçen gün yaklaşıyor. Galatasaray’ın maç başlangıcı müthişti. İlk 30 dakikada 7 şuttan 1 gol çıkarırken Konya’yı kalesine getirmedi. Kocaman’ın da artık yeni bir oyun bulması şart.

Konya ne savunmayı tam yapabiliyor ne de hücumu. Hiçbir şeyi tam yapamıyorlar. Ömer Bayram bu sezon Galatasaray’ın en verimlilerinden. Terim, yıllar sonra Okan Buruk’un sol ayaklısını bulmuş görünüyor. Galatasaray ilk kez üst üste 3 lig maçını kazandı. Şayet bugün Sivas, Rize’yi yenerse liderle aradaki puan farkı 10’a çıkacak. Falcao tam forma giriyor derken adale sakatlığından çıktı, takımdan uzak kalacağı her hafta Galatasaray’ı hedefinden uzaklaştırabilir. Çünkü santrforsuz oyun Terim’e göre değil.

Galatasaray Falcao’dan bu kadar net bir santrfor katkısı alırken onun sakatlığı tüm sistemi alt üst eder mi?
Emre ilk golü hazırladı, ikincisini attı, hücumda harika işler çıkardı. Ömer Bayram’a da hakkını teslim etmek gerek, seviye atlamaya devam ediyor.

Falcao ve Sarrachi’nin bozuk zeminin de etkisiyle arka adalelerinden sakatlanarak oyundan çıkmaları.
Terim, son 3 maçta 9 puan topladı, hem yönetime hem yarıştaki rakiplere karşı elini güçlendirdi. Fakat hayallerini gerçekleştirmek için Fenerbahçe derbisine kadar bir 9 puan daha alması ilk şart olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal