Sergen Yalçın'dan Boateng'e Hazır Ol Mesajı

Devre arası transfer döneminin bitiminin son saatlerinde kadrosuna kattığı Kevin Prince Boateng, Beşiktaş’ta ilk idmanına çıktı.

03.02.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-12:29) Sergen Yalçın'dan Boateng'e Hazır Ol Mesajı

Devre arası transfer döneminin bitiminin son saatlerinde kadrosuna kattığı Kevin Prince Boateng, Beşiktaş’ta ilk idmanına çıktı.

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Rizespor maçını kazanarak kötü gidişata son veren ve Sergen Yalçın önderliğindeki ilk karşılaşmasını kazanan Beşiktaş, dün Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda tüm gözler yeni transfer Kevin Prince Boateng'in üstündeydi. Fiorentina'dan sezon sonuna kadar kiralanan Ganalı yıldız, dün ilk kez takım ile birlikte çalıştı. Boateng, antrenman başlamadan önce takım arkadaşları ile sohbet etti.

Takım arkadaşları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Ganalı oyuncu, sonrasında basın mensuplarına Kartal pozu verdi ve top sektirerek küçük bir gösteri sergiledi. Teknik adam Sergen Yalçın, fotoğraf çekimi ardından Boateng ile mini bir toplantı yaptı. Sergen'in, "Beşiktaş'ımıza tekrar hoş geldin. İlk açılışı yapıyoruz. Hafta sonuna kendini hazırla. Taraftarın önünde sana formayı vereceğim" dediği ifade edildi. Hocasının bu sözlerinin sonrasında Ganalı futbolcunun mutlu olduğu gözler kaçmadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal