Serdar Aziz’in Kaderi Bugün Belli Oluyor!

Galatasaray’da yolların ayrılması kararı verilen milli oyuncu Serdar Aziz, bugün 17.30’da teknik direktör Fatih Terim’le bir görüşme gerçekleştirecek.

02.01.2019-15:55 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-15:53) Serdar Aziz’in Kaderi Bugün Belli Oluyor!

Geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı yönetim tarafından transfer listesine koyulan Serdar Aziz'in geleceği bugün netleşecek. Deneyimli stoperin yoğun ısrarı üzerine teknik direktör Fatih Terim, milli oyuncuyla 17.30’da bir araya gelecek.

28 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın Süper Lig’de son oynadığı Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında rahatsızlığı nedeniyle forma giymemiş ve daha sonra lige verilen ara dolayısıyla tatil için gittiği Maldivler'den fotoğraf paylaşmıştı.

Bu fotoğrafın ardından Serdar Aziz, sarı kırmızılı taraftarların büyük tepkisini toplamış, yönetim de kendisinden kulüp bulmasını isteyerek tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırma kararı vermişti.

Yönetimin bu kararının ardından İstanbul'a dönen milli stoper, bugün saat 17.30'da teknik direktör Fatih Terim ile bir görüşme yapacak.

İkili arasındaki görüşmede Serdar’ın Terim'den özür dileyerek takımda kalmak istediğini belirteceği öğrenilirken, Terim’in Serdar’a ne yanıt vereceği ise büyük merak konusu…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal