Serdar Adalı Kimdir, Ne İş Yapar?

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın istifası ardından kulislerde konuşulan bir diğer isim de Serdar Adalı oldu. İşte detaylar..

24.09.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-17:12)

İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı şu an Beşiktaş kulübünde yardımcı başkanlık görevini sürdürüyor. Beşiktaş taraftarı Serdar Adalı'yı Quaresma transferinde tanıdı. O dönemler siyah beyazlı taraftarın çok istediği oyuncunun kulübe kazandırılmasında önemli pay oynayan Adalı, taraftarlarla bir hayli sıcak temas kurmuştu. Hala Beşiktaş taraftarının çok sevip güvendiği bir isim olan Adalı'nın ismi şu sıralar Beşiktaş başkanlığı ile geçiyor..

SERDAR ADALI KİMDİR?

İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı.Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır.21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal