Şenol Güneş: Sırada İzlanda Var

A Milli Futbol Takımımız'ın Fransa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, "Şimdi karşımızda İzlanda var. Orada kazanırsak büyük bir avantaj elde ederiz." dedi

09.06.2019-00:45 - (Son Güncelleme: 09.06.2019-00:37)

A Milli Futbol Takımımız'ın Fransa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRK İNSANI TAKIMLA AYNI HEYECANI PAYLAŞTI   

Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde oldu:

 "Bu takım hem mutluluk hem de umut verdiği için burada zaten. Bütün oyuncular elinden geleni gösterdi. Taraftar müthişti. Herkes iyi konsantre oldu, disiplinli oynadı. O ambiyansta herkes tek yürekti. Türk insanının takımla aynı heyecanı paylaştığını biliyorum."

BU TAKIM UMUT VERDİĞİ İÇİN BURADA  

 

 "Bu takım hem mutluluk hem de umut verdiği için burada zaten. Bütün oyuncular elinden geleni gösterdi. Taraftar müthişti. Herkes iyi konsantre oldu, disiplinli oynadı. O ambiyansta herkes tek yürekti. Türk insanının takımla aynı heyecanı paylaştığını biliyorum."

GÜZEL BİR AMBİYANS VARDI  

 

"Güzel bir ambiyans vardı. Müthiş bir taraftar vardı. Müthiş oyuncular vardı, disiplinli. Güzel bir sinerji vardı. Tek yürek olmuştuk. Bu önemli. Takımımız umut ve mutluluk vererek yola çıktı, bugün de o yaşandı."

"Bugün iyi oyunla kazandığımız için mutluyuz. Birbirimize güven verdik, umutları tazeledik. Hem ofansta, hem geride, hem de ileride. Güvenli ve coşkulu oynadık. Oyun olarak başarılıydık. Fransa'ya karşı uzun zaman kazandık ama büyütülecek bir galibiyet değil."

ASIL RAKİBİMİZ İZLANDA  

"Biz bugün Fransa'yı yendik ama bizim asıl rakibimiz İzlanda, İzlanda'da alacağımız netice ibreyi büyük oranda bizim lehimize dönecek. İzlanda hep git gellerde avantajlı bir takım. Bunu unutup, mutluluğu bir başka zamana pas edip İzlanda'ya hazırlanmak zorundayız."

"Her şeyi yerli yerine koymak lazım, hayal aleminde yaşamayalım. Fransa, Fransa'dır. Aynı Fransa, İzlanda'ya 4 attı. Biz daha yeni başladık. Bu 3 puan bizim için ekstra oldu."

DÜNYA ŞAMPİYONUNU DEĞİL GRUPTAKİ RAKİBİMİZİ YENDİK  

"Her iki yönü de iyi oynayarak Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz. Dünya Şampiyonu'nu yenmenin anlamı yok, gruptaki rakibimizi yendik."

"İyi bir jenerasyon yakalandı ama bunu geliştirip, büyüttüğünüz zaman kıymetli oluyor. Bu jenerasyon benim değil, sizin, hepimizin bir eseri. Önce ahlaklı, yetenekli ve güçlü karakterli oyuncuların takımın bir parçası olduğunu hissetmesi gerek."

BURAK ÇOK KATKI YAPTI  

"Burak goller kaçırdı ama Burak'ın etrafında oynadığımız oyun bize çok katkı yaptı. Onun atabileceği, önünde düşen 3-4 pozisyon vardı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal