Rizespor'dan Vedat Muriç Açıklaması

Gelecek sezon transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'nin Vedat Muriç ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Çaykur Rizesporlu oyuncu hakkında Hasan Yavuz Bakır'dan açıklama geldi.

26.04.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-14:44) Rizespor'dan Vedat Muriç Açıklaması

Süper Lig'de en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, hazırlıklarına erkenden başladı. Yeni sezona şampiyon kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler, listesine Çaykur Rizesporlu golcü Vedat Muriç'i de eklemişti.

25 yaşındaki kosovalı oyuncu ile Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı iddia edildi. Konuyla ilgili Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan açıklama geldi.

'HABERLERİN GERÇEKLE BİR BAĞLANTISI BULUNMAMAKTADIR'

Kendilerine Muriç ile ilgili bir teklif gelmediğine vurgu yapan Bakır, 'Sözleşmeli futbolcumuz Vedat Muriç hakkında günlerdir bazı yayın organlarında yer alan asılsız transfer haberlerinin gerçekle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

Sezonun sonuna yaklaşıldığı ve her puanın büyük önem taşıdığı bir süreçte sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan futbolcumuz Vedat Muriqi için hiçbir kulüple görüşme yapılmamış olup kendisiyle uzun yıllar çalışma düşünce ve arzumuzda bir değişiklik bulunmamaktadır' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal