Real Madrid’den Chelsea’ye Çılgın Takas Önerisi!

La Liga temsilcisi Real Madrid, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Eden Hazard’ı kadrosuna katmak için Chelsea’ye dev bir takas teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

23.11.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-15:07) Real Madrid’den Chelsea’ye Çılgın Takas Önerisi!

Real Madrid, uzun zamandır renklerine bağlamak istediği Belçikalı yıldız Eden Hazard için kulübü Chelsea’ye Galli yıldızı Gareth Bale’i teklif etmeyi planlıyor.

Bu sezon La Liga’da alınan başarısız sonuçlarla taraftarını üzen eflatun beyazlı ekip, devre arası transfer döneminde kadrosuna katacağı yıldız bir oyuncu ile taraftarının gönlünü almak istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen İspanyol yetkililer, uzun süredir transfer etmek istedikleri Chelseali Eden Hazard için sürpriz bir teklifte bulunacak.

Başkent ekibi, Belçikalı kanat oyuncusu için, Galli yıldızı Gareth Bale'i gözden çıkardı. Real Madrid’in Hazard- Bale takası teklifiyle Chelsea yöneticileriyle görüşmelere başlayacağı belirtildi.

Hazard’ın Çocukluk Hayali Madrid

Yaz transfer döneminde Belçikalı oyuncuyu takımda tutmayı başaran Londra ekibi, bu teklife Hazard'ın tutumuna göre yanıt vereceği kaydedildi.

Daha önce Real Madrid'de forma giymenin çocukluk hayali olduğunu saklamayan 27 yaşındaki Hazard, Maurizio Sarri’nin takımın başına geçmesiyle Chelsea'de kalmıştı. Yıldız futbolcu, bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını fazlasıyla memnun etmiş durumda.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal