Real Madrid Jovic'i Tanıttı

Real Madrid , 6 sezon için sözleşme imzaladığı 21 yaşındaki Sırp futbolcu Luka Jovic'in tanıtımı için basın toplantısı gerçekleştirdi.

12.06.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 12.06.2019-17:16) Real Madrid Jovic'i Tanıttı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından transfer ettiği 21 yaşındaki Sırp futbolcu Luka Jovic'i basın lansmanını gerçekleştirdi. 

Santiago Bernabeu Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında söz alan Jovic, "En iyisini seçtiğime eminim. Real Madrid'e yardım edebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım." diye konuştu.

"Dünyanın en iyi takımında olmaktan çok mutluyum." ifadesini kullanan Sırp futbolcu, Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi kupası kazanmak istediğini kaydetti.

Jovic, çocukken idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu ama takım arkadaşlarına saygıdan ve kimseyi dışarıda bırakmak istemediğinden şimdiki idolünün ismini söylemeyeceğini aktardı.

Henüz Real Madrid'de forma numarası seçmeyen Jovic, geçen sezon Almanya'da attığı golleri gelecek sezon Real Madrid formasıyla tekrarlamak istediğini dile getirdi.

"Dünyanın en iyi forvetlerinden birisi." dediği yeni takım arkadaşı Karim Benzema ile aynı mevkide oynadığını anımsatan Jovic, Real Madrid'de kimin sahaya çıkacağı kararını teknik direktör Zinedine Zidane'ın vereceğine dikkati çekti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal