'Rakiplerimizden Daha İyi Durumdayız'

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Başkanı Hüseyin Üneş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

02.03.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-16:55) 'Rakiplerimizden Daha İyi Durumdayız'

İşte o açıklamalar:

Ligin ilk devresini bitirdiğimizde takımımız liderin arkasında ikinci sıradaydı. Liderin 6 puan arkasındayken, en yakın takipçisi ile 2 puan fark vardı. Bugüne kadar geride 25 hafta kaldı. Şuanda lidere 2 puan daha yaklaşırken aşağıda ki en yakın takipçilerimize de 2 puan daha fark açarak puan farkını 4’e çıkardık. Ligi lider bitirmek açısından önümüzde ki hafta oynayacağımız Hatayspor maçı var. Bu maç 6 puanlık bir maç diyebiliriz.

Bu süreci hep birlikte en doğru şekilde yönetmek zorundayız. Eğer bir aksilik olursa hep beraber üzülürüz.
Hedefe oynamanın sadece sahada ki mücadelesi değil, psikolojik mücadelesi de çok önemli. Bizim sezon başında camiamıza verdiğimiz mesajlarda bir daha geri dönmemek üzere Süper Lig’e çıkacağımız vardı. Bununla birlikte taraftarımızın heyecanı ve beklentisi en üst düzeye çıktı.

Bu beklenti sterside beraberinde getiriyor. Hep beraber geriliyoruz, hep beraber üzülüyoruz. Puan kayıpları bu ligde hep var. Rakiplerimiz bizden daha fazla puan kaybetmiş. Genel itibariyle biz onlardan daha iyi durumdayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de biz daha az hata yapacağız. Sezon sonu itibariyle de ipi göğüsleyen taraf olacağız. Bunu olan inancımız maksimum seviyededir

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal