Rafael Nadal Gönülleri Fethetti!

Dünyaca ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 10 kişinin yaşamını yitirdiği memleketi Mayorka Adası'ndaki sel felaketinin ardından gösterdiği davranışla gönülleri fethetti.

11.10.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-15:07) Rafael Nadal Gönülleri Fethetti!

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, İspanya’nın Mayorka Adası’nda oluşan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi sonrası eline süpürge alarak temizleme çalışmalarına destek verdi.

Felaket sonucu tahliye edilenler veya evlerini su basan kişilere spor tesisi ile tenis akademisinin kapısını açan Nadal, ardından da temizleme çalışmalarına destek oldu.

Felaketle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalar yapan deneyimli tenisçi, "Bugün Mayorka adına üzücü bir gün. San Llorenç'deki şiddetli sel sebebiyle yaşamını yitirenlerin ailelerine en içten başsağlığı temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eline aldığı süpürge ile kasaba halkına destek olan Nadal'ın çalışırken çekilen fotoğrafları, İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Marca'da da yer aldı. Haberde, ünlü tenisçi hakkında, "Ailesi ve arkadaşlarından dolayı doğduğu Mayorka'ya bağlılığıyla tanınan tenisin bir numaralı ismi, dün bir defa daha bunu gösterdi ve halka mümkün olan bütün yardımı yapmak adına eline süpürge almaktan tereddüt etmedi." ifadelerine yer verildi.

Nadal'ın başarısının yalnızca sportif açıdan kaynaklanmadığı vurgulanan haberde, "Bu hareketi onun alçak gönüllülüğünü gösterdi. Bir defa daha, hem tenis kortu içinde hem de dışında onu örnek bir sporcu yaptı." denildi.  

Söz konusu sel felaketinde 10 kişi yaşamını yitirirken, sel sularına kapılan 5 yaşındaki bir çocuk da kaybolmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal