Radamel Falcao, Galatasaray'ı Zirveye Taşıyor

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Falcao’nun müthiş performansı parmak ısıttırıyor.

03.03.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-10:49) Radamel Falcao, Galatasaray'ı Zirveye Taşıyor

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Falcao’nun müthiş performansı parmak ısıttırıyor. Sakatlık sebebiyle forma giyemediği dönemlerde yerden yere vurulan yıldız futbolcu formunu yeniden kazanıp golleri atmaya başladı. Başarılı golcü Falcao, aynı mevkideki rakipleri arasında dakika başına en çok gol atan oyuncu oldu.

Galatasaray'a yılın transferi olarak transfer edilen fakat aşil tendonu ve sağ uyluk adalesindeki sakatlıklar sebebiyle 9 hafta takımından ayrı kalan Radamel Falcao son haftalardaki performansı ile takımını da sırtladı.

Ligde 12 karşılaşmada süre alan ve 763 dakika forma giyen Falcao, 8 kez ağları sarstı ve 95 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı. Yıldız golcü, Süper Lig'in dakika başına en çok gol kaydeden futbolcusu konumunda. Şu an krallıkta 23 golle zirvede yer alan Trabzonsporlu Sörloth 108 dakikada bir gol attı.

Alanyaspor'un yıldız forveti Cisse 116, Fenerbahçeli Vedat Muriqi ise 153 dakikada 1 gol ortalamasına sahip.
İlk 11'de oynadığı Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında boş geçmeyen yıldız golcü, kaydettiği kritik gollerle sarı-kırmızılı takımın 8 haftalık galibiyet serisi yakalamasında başrol oynadı. Falcao'nun forvete geçmesi ile birlikte Feghouli ve Onyekuru'nun performansı da üst seviyeye yükseldi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal