Porto'nun Aboubakar Açıklaması Beşiktaş'ı Heyecanlandırdı!

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Beşiktaş ile adı anılan Vincent Aboubakar'ın geleceğiyle ilgili soruya yanıt verdi.

31.08.2019-17:02 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-17:04) Porto'nun Aboubakar Açıklaması Beşiktaş'ı Heyecanlandırdı!

Beşiktaş transfer sezonunun bitmesine 2 gün kala forvet transferini noktalamak istiyor. Bu bağlamda eski oyuncusu Aboubakar ile ilgilenen siyah beyazlılar bu konuda epey bir yol katetti. 

ABOUBAKAR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Aboubakar ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi, Porto'nun izin vermesi halinde yıldız oyuncuyu 1 yıllığına tekrar kiralayacak. Sakatlıkları nedeniyle Porto kadrosuna alınmayan ve Porto'nun B takımında antrenmanlarına devam eden Kamerunlu golcü Beşiktaş'a gelmek için can atıyor..

ABOUBAKAR SORUSUNA SAMİMİ YANIT

Aboubakar'ın Beşiktaş'a transferi ile ilgili gelen soruya Conceiçao, "Direkt soru, böylesini severim. Aboubakar'ın durumunu bilemiyorum. Transfer piyasasını bilirsiniz. Her an, her şey değişebilir." cevabını verdi.

TRANSFER DÖNEMİ HALA AÇIK

Conceiçao, "Transfer dönemi hala açık ama benim tek düşüncem Vitoria ile oynayacağımız maç. Gelecek basın toplantısında bu konuları çok daha rahat konuşabilirim. Çünkü, transfer piyasası kapanmış olacak." diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal