Portekizli Yıldızdan Almanya Yorumu!

Portekiz'in tecrübeli savunma oyuncusu Bruno Alves, Almanya'nın Dünya Kupası’na vedası ve takım olarak hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

29.06.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-16:12) Portekizli Yıldızdan Almanya Yorumu!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda B Grubu’nu İspanya ile birlikte 5 puanla bitirerek averajla 2. sırada yer alan ve son 16 biletini cebine koyan Portekiz’de deneyimli stoper Bruno Alves, Dünya Kupası’nı değerlendirdi.

Şampiyonanın oldukça zorlu bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Alves "Bu Dünya Kupası'nda kolay karşılaşma olmadığını bir defa daha görmüş olduk. Almanya'nın turnuvadan elenmesi de bu durumun en somut örneğiydi." dedi.

Diğer ekiplerin başına gelenlerin kendilerini ilgilendirmediğinin altını çizen 36 yaşındaki stoper "Portekiz için başarılı olmak adına yüzde yüzümüzü vererek çalışıyoruz. Bir üst tura çıkmak adına her gün performansımızı yukarı çekmeye gayret ediyoruz. Futbol otoriteleri diğer ekiplerin başına gelenleri analiz edip değerlendirebilirler fakat bizim için bunların pek bir önemi yok. Diğer takımlarla ilgilenmiyoruz. Bizim tek amacımız Portekiz adına neler yapabileceğimiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal