Paris Saint-Germain Academy Turkey Ümraniye'de Sezonu Açtı

Paris Saint-Germain Academy Turkey; Ümraniye Futbol Park Tesisleri’nde 2019-2020 sezonunu görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi.

15.09.2019-14:20 - (Son Güncelleme: 15.09.2019-14:12) Paris Saint-Germain Academy Turkey Ümraniye'de Sezonu Açtı

Futbol Union partnerliği ile 2018 yılında Türkiye'de temelleri atılan, Dünyanın en gözde futbol akademilerinden Paris Saint-Germain Academy Turkey, Ümraniye Futbol Park Tesisleri'nde 2019-2020 sezonunun açılışını yaptı. 2019-2020 sezonu açılışı sporcuların seremonisi ile başladı.

İŞİN İÇİNDE TECRÜBELİ İSİMLER DE VAR

Paris Saint-Germain Academy Turkey Kurucusu Nihat Uğurlu, Manchester United eski yıldızı Mark Wilson, Yapay Zeka Kurucu Ortağı Ali Erhan Tamerli'nin hazır bulunduğu 2019-2020 Sezon açılışını, eğlenceli aktiviteler ve DJ eşliğinde tamamlandı.

"TÜRKİYE, BU SİSTEM SAYESİNDE ÇOK YILDIZ TOPÇUYA KAVUŞACAK"

Manchester United eski yıldızı Mark Wilson ise, "Türkiye'de olmak ve PSG Academy Turkey gibi büyük bir eğitim yuvasının açılışında bulunmaktan dolayı onur duyuyorum. PSG Academy Turkey büyük bir yapı kurmuş ve bu yapıya katkıda bulunmak istiyoruz. Sporcuların performanslarını tutabilmek ve ilerlemesine destek olmak istiyoruz. Markamız Beyondpulse ile her sporcunun profesyonelleşmesine destek olmak bizi ayrıca mutlu edecek. Türkiye, bu sistem sayesinde çok yıldız futbolcuya kavuşacak” diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal