Okay Yokuşlu Celta Vigo Yolcusu!

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olmaya çok yakın…

13.06.2018-14:33 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-14:32) Okay Yokuşlu Celta Vigo Yolcusu!

Trabzonspor forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, Emre Mor’un da formasını giydiği Celta Vigo ile anlaşmak üzere… 24 yaşındaki futbolcu İspanya’da sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Okay Yokuşlu'nun transferi için yaptığı açıklamada İspanya'nın Celta Vigo Kulübü yöneticilerinin dün kendilerini arayarak kulübün hesap numarasını istediğini ifade etti.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, açıklamasında; milli oyuncunun kontratına göre 6 milyon euro bonservis ödeyen takımın Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katabileceğini vurgulayarak, "Celta Vigo Kulübü yetkilileri dün banka hesap numaramızı istedi. Okay'ı almaya niyetleri var. Bizim bu konuda herhangi bir tasarrufumuz yok." şeklinde konuştu.

Hacısalihoğlu ayrıca, Okay Yokuşlu için 3 milyon eurosu peşin, diğer 3 milyon euronun da 1 sene içinde ödenmesi gerektiğini belirtirken, transferin henüz bitmediğini kaydetti.

Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarının da devam ettiğini, Fransa'da Caen forması giyen 30 yaşındaki savunmacı Damien Da Silva'nın transferinin sonuçlandığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını da açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal