Okay Yokuşlu: Burada Olmaktan Çok Memnunum

İspanya, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da oynayan milli oyuncu Okay Yokuşlu, kümede kalmaları için kalan tüm karşılaşmalara final olarak bakmaları gerektiğini ifade etti

07.02.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-08:31) Okay Yokuşlu: Burada Olmaktan Çok Memnunum

İspanya, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da oynayan milli oyuncu Okay Yokuşlu, kümede kalmaları için kalan tüm karşılaşmalara final olarak bakmaları gerektiğini ifade etti.

Celta Vigo'da ikinci yılını geçiren başarılı futbolcu Okay Yokuşlu, düzenlenen basın toplantısında İspanyol gazetecilerin sorularını cevapladı.

OKAY YOKUŞLU’NUN AÇIKLAMALARI:

"Oldukça zor bir durumdayız ama maç maç düşünmek zorundayız. Bu andan itibaren bizim için her maç final. Sezon sonuna kadar da böyle olacak.".

"Bunun açıklamasını bulamıyorum. Sezonun ilk yarısında savunmada çok sorun yaşadık ama bunu çözdük. Şimdi sadece gol atmak kaldı. Son haftalarda galibiyet alamasak da çok iyi oynadık. Bu yolda devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum."

"Kariyerimde bu ana kadarki en ciddi sorundu"

"Burada olmaktan çok memnunum. Takıma yardım edebilmek için en iyisini vermeye çalışıyorum. Mayıs ayında dizimden geçirdiğim sakatlık, kariyerimde bu ana kadarki en ciddi sorundu. Benim için zor oldu. İlk başlarda zorlandım ama son maçlarda çok daha iyi olduğumu düşünüyorum.”

"O konu benim için artık geçmişte kaldı. Bir maçın ardından yapılmış kişisel tepkiydi. Asla takım için çalışmayı bırakmadım. Takım arkadaşlarımdan ve teknik direktörümüzden memnunum." Açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal