Negredo’dan Türkiye’nin EURO 2024 Adaylığına Destek!

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığına destek oldu.

01.06.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-11:46)

Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına ilişkin oluşturulan sosyal medya hesaplarında bulunan videoda açıklamaları yer alan Negredo, siyah beyazlı takımdaki ilk sezonunda yaşadıklarını değerlendirdi.

Türk halkının kendisine olan ilgisinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden İspanyol forvet, "Buradaki ilk sezonumdu. Geldiğim ilk günden itibaren oynadığım takımın veya diğer takımların taraftarları olsun ya da sokakta karşılaştığım insanlar, bizi çok hoş ve sıcak bir şekilde karşıladı. Bugüne kadar sokakta yürüdüğüm zaman insanların pozitif iletişimi ve hoş davranışları ailemi ve beni çok memnun etti. Türkiye, futbola aşık bir ülke. Futbolla yatıp, futbolla kalkıyorlar." diye konuştu.

Türkiye'de son yıllarda yapılan modern stat atılımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli golcü, "Bütün statların kendine göre özel yanları var. Sezon boyunca oynadığım bütün statlardan keyif aldım. Hatta bugüne kadar oynadığım en iyi futbol ambiyanslarından biri diyebilirim." şeklinde konuştu.

Alvaro Negredo, videonun sonunda ise adaylığın sloganı olan "Birlikte Paylaşalım." ifadesini kullandı.

Geride bıraktığımız sezon başında Valencia’dan 2.5 milyon Euro karşılığında kadroya katılan İspanyol golcü Alvaro Negredo, siyah beyazlı formayla 31’i Spor Toto Süper Lig, 6’sı Ziraat Türkiye Kupası, 5’i Şampiyonlar Ligi ve 1 de Süper Kupa olmak üzere 43 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 15 gol 9 asistlik bir performans sergiledi.

İspanyol golcünün siyah beyazlı ekiple olan sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde sona eriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal