Mustafa Denizli: Kaybetmeyi Hiç Düşünmediğimiz Bir Maçtı

Kasımpaşa'nın deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Kaybetmeyi hiç düşünmediğimiz bir maçtı" dedi.

12.05.2019-18:47 - (Son Güncelleme: 12.05.2019-18:39)

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının deplasmandan Kayserispor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"KAYBETMETİ HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ BİR MAÇTI"

Denizli, “Kaybetmeyi hiç düşünmediğimiz bir maçtı. Kayserispor çok zorlu bir deplasmandı. Defansta 3 tane oyuncumuzdan eksik olarak maça çıktık. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynadık. Hakemin kartla ilgili olarak yorumu nedir bilemiyorum. Kaybetmeyi hiç düşünmediğimiz bir karşılaşmaydı” ifadelerini kullandı.

"HAKEMLİK ÇOK DEĞERLİ BİR MÜESSESE"

Denizli, hakemlerle ilgili sorulan soruyu, “Ben yıllardır hakemlerle ilgili olarak son derece güven duyduğum bir insanım. Güven duymak farklı yorumlamak farklı bir şey. Hakemlik çok değerli bir müessese. Hakemlerle ilgili en az olumsuz şey söyleyen teknik adamım. Herkesin önünde oynanan bir oyun ve herkesin bir yorumu var. Bu yorumu tarafların yapması daha doğru olur” diyerek cevapladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal