Mustafa Denizli Gözünü Avrupa’ya Dikti!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig’in 15. haftasında Kayserispor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

08.12.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-12:43) Mustafa Denizli Gözünü Avrupa’ya Dikti!

Kasımpaşa’nın deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, Kayserispor ile oynanacak müsabakada belli bölgelerde iki futbolcudan yoksun olacaklarını belirterek, yaşadıkları problemlere karşın Avrupa hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştıkları Menemen Belediyespor maçından iki sakatla döndüklerini vurgularken, “Her hafta zor maçlar oynuyoruz. Araya kupa müsabakaları da giriyor. İzmir’de oynadığımız kupa mücadelesi, düşündüğümüz ortamda geçti fakat beklemediğimiz maç sonuyla karşı karşıya kaldık. Darbeye dayalı sakatlıklar yaşandı. Umarım çok hızlı bir tedavi sonucu Kayserispor karşılaşmasına yetişirler ancak zor gibi gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

Denizli, Avrupa hedeflerine ulaşmak adına yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini belirtirken, "Haftalardır hedefimizi ortaya koyuyoruz. Kasımpaşa camiasına ve taraftarlarına bu sene ilk defa Avrupa heyecanı yaşatmak istiyoruz. Bunu da öyle ya da böyle içimizde yaşadığımız sıkıntılara karşın yaşayacağız. Taraftarımızı da Kayserispor’la oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyoruz. Belli bölgelerde mevki anlamında problem yaşıyoruz. Umarım pazartesi gününe dek en aza indiririz. Bazılarının durumu zor gözüküyor. Ne olursa olsun amacımıza ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal