Mustafa Cengiz Açıkladı! Rodrigues'e Teklif Var

Galatasaray'da Fatih Terim'in gelişi ile performasn anlamında adeta uçuşa geçen kanat oyuncusu Garry Rodrigues'e Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler yağıyor. Başkan Mustafa Cengiz oyuncuyu ucuza satmayacaklarını açıkladı.

31.03.2018-12:16 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-12:13) Mustafa Cengiz Açıkladı! Rodrigues'e Teklif Var

Galatasaray'da teknik patron değişikliği ile performansı tavan yapan Rodrigues Avrupa'nın büyük kulüplerini peşine takmayı başardı. Fatih Terim'in oyun anlayışında hücumun en tehlikeli isimlerinden biri olan Rodrigues için büyük kulüpler adeta transfer rekabetine girdi. Başkan Mustafa Cengiz ise oyuncusu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA...

"Garry Rodriges'e teklifler geliiyor bu doğru. Galatasaray kulübünü tatmin eden bir rakam geldiği takdirde oyuncuyu satmaya hazırız. Transfer piyasasında oyuncuların değerleri çok çok yükseldi. Örneğin İngiltere ekiplerinden West Ham'da oynayan sağ bekin fiyatına bakın. Oyuncu öyle çok tanınmış bir isim değil ama bedeli 30 milyon Euro. Kimse tanımıyor adamı... Ayrıca Cenk Tosun da ucuza gitti... Benim düşüncem bu yönde dolayısıyla Rodrigues'i ucuza satmam." diyerek yüksek bir bonservis bedeli istediklerini ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal