Mourinho ve Pogba Arasındaki Soğuk Savaş Kameralara Yansıdı!

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’da menajer Mourinho ile Fransız yıldız Pogba arasındaki kriz her geçen gün daha da büyüyor.

26.09.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-15:58)

Bu sezon Manchester United’da işler yolunda gitmiyor… Premier Lig’in ilk 6 haftasında topladığı 10 puanla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan İngiliz ekibinde Portekizli menajer Jose Mourinho’nun geleceği tartışılmaya başlanmıştı.

İngiliz basını, tecrübeli teknik adamı yoğun bir şekilde eleştirirken, geçtiğimiz günlerde eleştiri kervanına takımın yıldız isimlerinden Paul Pogba da katılmıştı. Fransız orta saha, United’ın sahasında Wolwerhampton ile 1-1 berabere kaldığı lig maçının ardından Jose Mourinho’ya göndermede bulunmuştu.

Wolwerhampton maçı sonrası “Daha çok hücum oynamalıyız. Sahamızda daha iyi olmalıyız. Burası Old Trafford ve saldırmak için buradayız.” ifadeleriyle Portekizli menajere göndermede bulunan Pogba’nın bu sözleri sonrasında ikili arasında adeta soğuk savaş başladı.

İngiliz ekibinin bugün yapılan antrenmanında Mourinho ile Pogba arasında yaşanan bir diyalog sonrası Fransız oyuncunun moralinin bozulması dikkatlerden kaçmadı.

Mourinho, geçtiğimiz gün Paul Pogba’dan takımın 2. kaptanlığını aldığını belirtmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal