Mourinho Kazanmak İçin Her Yola Başvurdu Ama Yetmedi

İnişli çıkışlı performans grafiğine sahip olan iki takım arasında oynanan maçta gülen taraf Southampton oldu. Bu galibiyetle 11. sıraya yükseldi ve taraftarını mutlu etti

01.01.2020-20:54 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-21:01) Mourinho Kazanmak İçin Her Yola Başvurdu Ama Yetmedi

Premier Lig'in 21. hafta maçında Southampton' konuk olan Tottenham, Danny Ings'in golüyle eli boş döndü. İngs'in gol atmaya devam ettikçe takımı kazanmaya devam ediyor.

Jose Mourinho'nun takımı Tottenham, Premier Lig'in 21. hafta maçında Southampton'a konuk oldu. St. Mary's'de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Tottenham olurken henüz beşinci dakikada Harry Kane'in şutunda Southampton kalecisi Alex McCarthy gole izin vermedi.

Dakikalar 17'yi gösterirdiğinde ev sahibi ekibin golüyle eşitlik bozuldu. Orta alanda topla buluşan Jack Stephens rakip savunmanın arkasına uzun bir pas yolladı. Alderweireld'le birlike topa hareketlenen Danny Ings topu rakibinden harika bir şekilde kurtardı ve çaprazdan net bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sekiz dakika sonra sakatlık yaşayan Tanguy Ndombele oyuna devam edemedi ve menajer Jose Mourinho Giovani Lo Celso'yu sahaya sürdü.

İlk yarının son bölümlerinde rakibinin müdahalesi sonucu ceza sahası içerisinde yerde kalan Dele Alli penaltı beklese de hakem Mike Dean, VAR incemesi sonucu oyunu devam ettirdi ve ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarının ilk dakikalarında ise ev sahibi ekip penaltı itirazlarından sonuç alamazken 74. dakikada Harry Kane'in ağlara gönderdiği top, ofsayt sebebiyle gol geçerliliği kazanmadı.

Southamptom teknik adımının taktik kağıdını okumaya çalışan Mourinho hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Kalan bölümlerde başka gol olmazken son üç maçtaki çıkışını sürdüren Southampton sahadan 1-0 galip ayrıldı ve puanını 25'e çıkardı. Geçtiğimiz hafta Norwich deplasmanından bir puanla dönen Tottenham ise bu hafta da galip gelemedi ve 30 puanla altıncı sırada kaldı.

Premier Lig'de Southampton-Tottenham maçında Jose Mourinho, rakip takım antrenörünün yazdığı notu okumaya çalıştığı için sarı kart gördü.

Gördüğü sarı kartın ardından açıklamada bulunan Portekizli teknik adam, "Kaba davrandım. Sarı kart görmeyi hak ettim. Ancak bir aptala karşı kaba davrandım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal