Milli Güreşçi Taha Akgül’den Örnek Hareket!

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül'e, Mehmetçik Vakfına yaptığı bağıştan dolayı şilt ve belge verildi.

17.01.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-17:10)

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğünde düzenlenen törende milli sporcunun şilt ve belgesini Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü ve emekli Tümgeneral Yaşar Bal verdi.

Törende açıklamalarda bulunan Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Yaşar Bal, vakıflarının Taha Akgül gibi güzel insanların bağışlarıyla ayakta durduğuna vurgu yaparken, "Altı Avrupa, iki dünya ve bir olimpiyat şampiyonluğu kazanan Taha yüreğimizi kabarttı." dedi.

Yaşar Bal, konuşmasına şöyle devam etti: "İstiklal Marşı'mızı okutarak, bayrağımızı göndere çektirdi. Taha gibi insanların başarıları devam etsin. Taha'nın bu anlamlı bağışı yapması çok güzel. Vakıf ailesi olarak teşekkür ediyorum. Sizi çalıştıranlara, anne ve babanıza da ayrıca teşekkür ediyorum."

Milli sporcu Taha Akgül de kendisine şilt ve belgenin verilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve genel müdür Yaşar Bal’a teşekkür etti.

TSK'nın Türkiye'nin en önemli kurumları arasında olduğunu belirten 28 yaşındaki güreşçi, "Doğu ve Güneydoğu'da askerlerimiz mücadele ediyor. Mehmetçik Vakfına böyle bir bağışta bulunmak istedim. Gazilerimiz ve şehit ailelerine inşallah katkısı olur. Her zaman vatan için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler güreş camiası olarak milli bilinci olan sporcularız." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal