Mehmetçiğe En Özel Destek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bahar Kalkanı Harekatı’ndaki Mehmetçiklerimizi unutmazken, sporcuların gücü onlara destek olacaktır dedi.

03.03.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-09:07) Mehmetçiğe En Özel Destek
Antalya'da 31 Mart-7 Nisan günleri arasında yapılacak olan 2’nci Down Sendromlular Spor Oyunları hazırlıklarını devam ettiren özel sporculara ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Özel kardeşlerimizle bir arada olmak bizler için her zaman ayrı bir enerji, heyecan, mutluluk. Gözlerinizdeki ışığı, sizlerdeki enerjiyi, heyecanı hissetmek bizlere de her zaman güç ve müthiş bir enerji veriyor” ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, mehmetçiklerimizin İdlib’de Bahar Kalkanı Harekatı’nı yürüttüğünü söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

“Desteğimiz, duamız her daim sadece bu ülkenin değil, insanlığın selameti için canı pahasına çarpışan kahraman Mehmetçiğimizle. Bugüne kadar kutsal topraklar ve şanlı bayrak uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Askerlerimize daha önce Barış Pınarı Harekatı’nda olduğu gibi selamlarımızı, dualarımızı göndereceğiz” derken, “Özel sporcuların buradaki heyecanı, cesareti, gücü, askerlerimiz için ayrı bir moral, motivasyon kaynağı olacaktır’’ 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal