Mehmet Özdilek Erzurumspor’la İmzaladı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sezon bitimine dek sözleşmeye imza attı.

01.10.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-14:09) Mehmet Özdilek Erzurumspor’la İmzaladı!

BB Erzurumspor, Mehmet Altıparmak’tan boşalan görev için teknik direktör Mehmet Özdilek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Mavi beyazlı ekibin tesislerinde Mehmet Özdilek, BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan ve asbaşkan Ünsal Kıraç'ın yer aldığı törende resmi sözleşmeyi imzaladı.

Deneyimli teknik adam imza töreninde yaptığı açıklamada, takımla birlikte ilk defa dün çalışmaya başladığını belirtti.

Süper Lig'de 11 yıldır teknik adamlık yaptığını belirten Özdilek, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon başı itibarıyla Erzurumspor’un 3-4 karşılaşmasını televizyondan izledim. Galatasaray müsabakasını ise çıplak gözle takip ettim. Bulunduğumuz sıralama itibarıyla sağlıklı bir durumda değiliz. Lige yeni yükselmiş bir takımız. Dolayısıyla bu tür dalgalanmalar olacaktır. Türk futboluna armağan ettiğim oyuncular mevcut… Özellikle burada birlikte çalışacağımız Lokman Gör, Taylan Antalyalı, Emrah Başsan ile daha önce de çalıştık. Yani bu oyuncular 18 yaşında benim elime gelen, benim bulduğum futbolcular. Yabancı futbolcular konusunda ise yetenekli isimler var ancak bunun yanında kafamda soru işaretleri olan futbolcular da mevcut. Bu konuyla ilgili daha net bir analizi, milli takım arasında daha sağlıklı biçimde yapabiliriz."

Tecrübeli teknik direktör, takımın 7 haftalık süreçte Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Galatasaray gibi ligin güçlü ekipleri ile karşılaştığını hatırlatarak, oyuncuların arzusunda problem olmadığını fakat üretim ve sonuçlandırma konusnda sorun yaşandığını ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal