Mehmet Ekici: Borcumu Ödemek İstiyorum

Süper Lig’in 23. Haftasında Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hedef 3 puan.

21.02.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-17:14) Mehmet Ekici: Borcumu Ödemek İstiyorum

Süper Lig’in 23. Haftasında Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hedef 3 puan.

Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Mehmet Ekici, Galatasaray maçında sarı-lacivertli taraftarlara olan borcunu ödemek istediğini ifade etti.

Teknik direktör Ersun Yanal derbide forma vereceği ilk 11 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Cezası sebebiyle Luiz Gustavo'dan faydalanamayacak olan teknik adam Yanal, bugün gerçekleştirilen sabah antrenmanının sonrasında Mehmet Ekici ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Sezonun ilk devresinde lisansı çıkarılmayan ancak ligin ikinci yarısında tekrardan takıma dönen Mehmet Ekici'nin Galatasaray karşılaşmasında sahada olmak istemesi ve antrenmanlardaki performansından memnun kalan Ersun Yanal, taktik çalışmalarında Ekici'yi de as takımda denedi.

Derbide forma giymek istediğini Ersun Yanal ile yaptığı görüşmede ifade eden başarılı oyuncu Mehmet Ekici, "Kendimi çok hissediyorum, fiziksel olarak da iyi durumdayım! Fenerbahçe taraftarı her zaman benim yanımda oldu, beni destekledi, aynı şekilde yönetimimiz de bana inandığını her fırsatta hissettirdi. Fenerbahçe'ye bir borcum var ve bu borcu 50 bin taraftarımızın önünde Galatasaray'a karşı ödemek istiyorum" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal