Marcelo Guedes: ''Yedek Kalmak Beni Şaşırttı!''

Beşiktaş'ın eski yıldızı Marcelo Guedes, Lyon'da bu sezon şu ana kadar yedek kalmasıyla ilgili olarak, “Açıkçası kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Bu durum, tekrar formayı almak adına beni daha çok motive ediyor” dedi.

09.09.2019-15:05 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-15:02) Marcelo Guedes: ''Yedek Kalmak Beni Şaşırttı!''

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra kariyerine Fransa’nın Lyon takımında devam eden Marcelo Guedes, samimi açıklamalarda bulundu.

YEDEK OTURMAK BENİM İÇİN SÜPRİZ

“Lyon’da bu sezon henüz ilk 4 lig maçında yedek oturdum. Bu benim için süpriz oldu. Yeni hocamız Sylvinho, tercihini Denayer’la birlikte yeni transfer Joachim Andersen’dan yana kullandı. Çünkü son 13 sezonumda her maçta forma giymeye alışmıştım. Ancak ilk 4 maçta oynamamam, hiç oynamayacağım anlamına gelmiyor. Bu beni formayı yeniden almak adına daha çok motive ediyor. Kimse yedek kulübesinde oturmak istemez ama hem hocamıza hem de sahadaki arkadaşlarıma sonuna kadar destek veriyorum. Çünkü takımın başarısı her şeyin üstündedir.”

NEREDEN GELDİĞİMİ ASLA UNUTMAM

“Adımın geçen sezondan beri büyük takımlarla anılması, beni motive ediyor ama asıl beni gururlandıran şey, sahip olduklarım. Ben, nereden geldiğimi asla unutmuyorum. Brezilya’da benim gibi profesyonel futbolcu olmak isteyen birçok arkadaşım vardı ama bunu başaramadılar. Fakir bir ailenin çocuğuyken şimdi 5 farklı ülkede top oynamış, farklı liglerde şampiyonluklar yaşamış, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir oyuncuyum.. Ve bu yaptıklarımı kimse benden alamayacak.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal